Bent u op zoek naar producten uit Midden-Delfland? Op de Boeren- en Paardendag zullen er meerdere kraampjes aanwezig zijn met streekproducten.

Wilt u zelf ook aanwezig zijn op de streekmarkt met uw bedrijf, winkel of producten? Neem dan contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Aanwezig zijn o.a:


Paardenbeelden en meer - Marjan Ruigrok

Paardenbeelden en meer, geboetseerd van klei. Fantasie of realistisch. Werk uit het hart.


Delta Dierenkliniek

Sinds een aantal jaar kunnen jullie onze kliniek regelmatig terugvinden op streekmarkten en diergerelateerde open dagen. Dit doen wij zodat jullie ons wat beter kunnen leren kennen, maar met name ook om op een leuke manier met bijv. onze nep operatie hond of grabbelkoe voorlichting te geven over de dierenkliniek en de gezondheid van dieren.

 


Lentiz Maasland


Horse Store

In onze gezellige ruitersportwinkel kun je terecht voor al je paardenspullen! Van rijbroeken, veiligheidshelmen en rijlaarzen voor de ruiter tot beenbeschermers, zadeldekjes en dekens voor je paard.
Omdat wij het belangrijk vinden dat je plezier hebt van je aangeschafte paardenspullen, denken wij graag met je mee wat het beste is voor jou en je paard. Neem gerust contact met ons op of kom gezellig langs, dan helpen we je graag!


Cadeauwinkeldeglimlach.nl

Cadeauwinkel De Glimlach verkoopt de bijzondere en heerlijke geurolie van Aromas Naturales. Deze kun je gebruiken bij klachten als verkoudheid, slapeloosheid, tegen de muggen, migraine etc. Op de beurs kun je hier vanalles over horen.
Daarnaast verkopen we ook dierenparaplu's en tassen met prachtige dierenfoto's erop.

 


Goedkoopdierenspeelgoed.nl

Wij zijn gespecialiseerd in huisdierenspeelgoed en beiden een groot assortiment tegen zeer betaalbare prijzen.
Voor iedere klant hebben we een kleine attentie.


Rodenburg Loonbedrijf

Rodenburg Loonbedrijf bestaat sinds 2005 en is gespecialiseerd in het winnen van goed ruwvoer voor Uw trouwe viervoeter.

Paul  werkt vooral in de zomer veel op het land en draagt er dus ook zorg voor dat al zijn ruwvoer  van zeer goede kwaliteit is, dit in kleine rechthoekige baaltjes voor de paardenmensen met 1 tot 2 paarden, tot in ronde baaltjes van ongeveer 100 kg voor de paardenmensen met ongeveer 3 tot 6 paarden, tot aan de grote balen voor de grotere stallen.

Verder leveren we ook diverse diervoeders en bodembedekkers. De diverse diervoeders zijn afkomstig van Treurniet, Cavalor. En de bodembedekkers bestaan uit stro kleine baaltjes {meestal per bundel verpakt} maar ook los te bestellen.  houtvezel, vlas, agristro, Enz.
In de maanden oktober t/m April brengen wij ook voerwortels rond. Deze worden vanaf 10 zakken gratis thuisbezorgd.{mits aan te rijden}


Made by Miko

Wij zijn Petra en Ron. Wij zijn een stel enthousiaste creatievelingen, maken allerlei leuke hebbedingen en geven ook super leuke workshops.

Onze hobby is uitgegroeid naar een heuse website en webwinkel. Wij kwamen erachter dat onze passie ligt bij het creëren van persoonlijke sieraden en leuke hebbedingen. 

Wij vinden het leuk om mooie slaglettersieraden te maken met een persoonlijke tekst. Zo'n sieraad is draagbaar voor iedereen, dus ook geschikt voor stoere (jonge) kerels of stoere opa's.

Voor ons is het steeds weer heel bijzonder als wij een sieraad mogen creëren waar toch voor iedereen een verhaal aan vast zit. Het mooie van werken met slagletters is dat het sieraad leeft en een betekenis voor een ieder heeft.

Daarnaast vinden wij het hartstikke leuk om onze hobbykennis over te dragen aan jullie! Dus willen jullie ook leren slagletteren of een andere creatieve workshop komen volgen, we zien jullie graag op onze mooie locatie in Maasdijk.


your rope

your rope maakt mooie en kwaliteitsvolle touwproducten, biothane producten. (voor paarden en honden), tuigonderleggers en dekjes naar u wens. u kunt zelf de maat en kleur bepalen. heeft u paard een moeilijk hoofd kwa maten omdat die bijvoorbeeld tussen 2 maten in zit? of heeft die een full neusriem maar is de rest cob? ook dan bent u bij Your Rope aan het goede adres.


Expocat

producten:

verkoop van zelf-schep paardensnoepjes,(het idee van Jamin maar dan voor paardensnoepjes)kinderen kunnen kiezen uit 16 verschillende smaken,alle snoepjes zijn biologisch en zonder extra toegevoegde suikers.
Honingzalf en Pulvic Humus het middel tegen zomereczeem bij paarden.De Silveren Peer

De Silveren Peer is er voor alle soorten thee zoals, theezakjes, losse thee, thee-accessoires en chocolade. Wij leveren een uitgebreid assortiment losse , pure kwaliteitsthee, verpakt thee en aanverwante producten. De thee komt komt onder andere uit: China, Japan, Sri Lanka (Ceylon), India, Taiwan en Zuid-Afrika. 

 


Made by Molie

Dit jaar is ook Made by Molie aanwezig op de Boeren en Paardendag! Met leuke zelfgemaakte producten van o.a hout, hoefijzer, pompdoeken en nog veel meer


Honingspeciaalzaak K.J. Huigen

Ook nieuw op onze streektmarkt is Honingspeciaalzaak K.J. Huigen

Honingspeciaalzaak K.J. Huigen is ruim 85 jaar gespecialiseerd in natuur zuivere honing.
Ons assortiment bestaat uit Honing, Honingwijnen & Likeuren, Jam & Marmelade, Mosterd & Chutney, Streekproducten & Zoetwaren en ( Kerst) Pakketten.

 


Kolacoaching

Kolacoaching, met kracht van Paarden
Op de Streekmarkt van de Boeren en Paardendag Schipluiden.

PonyPower voor Kids is een training voor de sociaal-emotionele ontwikkeling voor kinderen van 6-11 jaar.
In 5 middagen leren zij spelenderwijs zaken als aangeven van grenzen, communicatie en samenwerking. De trainingen vinden plaats in de buitenlucht, samen met pony's.

 


Op dit moment zijn wij nog hevig opzoek naar mensen die op de markt willen komen staan.
 
Zou jij graag je producten willen tonen meld je dan snel aan via Dit Formulier.
Wat krijg je?
- Een prachtige kraam.
- Koffie tijdens de dag
- Je mag een vermelding schrijven met foto voor op de website
- je word ook vermeld op de Boeren en Paardendag Facebook en instagram