Live Muziek

De hele dag zullen er leuke optredens zijn van lokale bandjes zoals:

The Country Wings heeft een unieke plaats in de Nederlandse countryscene. De band scoort met hun repertoire hoge ogen, en toert al jaren door Europa. Het repertoire heeft een verscheidenheid aan nummers, van klassiekers tot aan Southern rock en prachtige ballads.
De bezetting van de band is ontstaan uit muzikanten die hun sporen in de muziekwereld ruimschoots hebben verdiend. The Country Wings treden met hun elektrische en akoestische shows regelmatig op, en zijn te vinden op internationale festivals, evenementen en in het clubcircuit. Samen met  internationaal en nationaal award-winning leadzangeres Shirley Ann spat het plezier en de muzikaliteit van het podium.  
Het gaat allemaal om de gezamenlijke liefde voor countrymuziek en het creëren van countrymuziek die uit het hart komt. The Country Wings zijn muzikanten die de kracht van saamhorigheid hebben ontdekt en hebben een eigen sound gecreëerd welke uniek is in Nederland.  
Deze band moet je voelen en beleven!
thecountrywings.com


XerocksXerocks is een female fronted rock coverband uit Dordrecht. Geïnspireerd door the women of the 90's, maar met diverse muzikale uitstapjes daarbuiten, speelt Xerocks een aanstekelijke mix van pop en (classic)rock. Het repertoire bestaat uit nummers van Alanis
Morissette, Skunk Anansie, Anouk, K's Choice en Tracy Bonham, maar ook Radiohead, Michael Jackson, AC/DC en The Black Crowes prijken op de setlist.

Ballads, rockers en meezingers gegarandeerd!

Split Seconds
De uit het Westland afkomstige band Split Seconds brengt covers op een warme geïnspireerde wijze. Herkenbare covers worden afgewisseld met eigen werk. Split Seconds speelt pop en rock op een akoestische wijze. Optredens van Split Seconds staan bekend als intiem en warm, maar ook stoere rock nummers worden niet geschuwd. De zangeres beschikt over een sterke stem maar weet je ook te raken met gevoelige nummers.


De Knotwilgen

 

 Boerenkapel “De Knotwilgen” is een vriendengroep van ca. 25 jonge,
enthousiaste leden die muziek en gezelligheid moeiteloos laten samenvloeien.
Door improvisatie en flexibiliteit en een stevige muzikale inhoud zijn wij
op velerlei manieren inzetbaar voor optredens zoals bruiloften, partijen en
bedrijfsfeesten. Ook worden wij regelmatig gevraagd voor sportevenementen,
carnavalsoptredens, braderieen themafeesten waarbij we eventueel in
passende kledij spelen.
www.knotwilgen.nl


De maxima's

De Maxima’s zijn een ervaren- maar nog steeds zeer enthousiaste band van 5 oudere jongeren. We spelen (veelal obscuur) Nederlands en Engelstalig repertoire maar ook Frans- en Spaanstalige nummers gaan we niet uit de weg.
www.demaximas.nl


Ignition Band

Ignition is een 6-mans coverformatie uit Den Hoorn (regio Midden-Delfland), Opgericht in 1987. De band speelt over het algemeen rock- en rockgeorënteerde popmuziek. De meerstemmigheid is daabij een sterke troef.
www.ignition.nl


                                

Dat blijft nog even een verassing. We zijn op dit moment druk aan het zoeken naar en aan het onderhandelen met leuke muzikale bandjes voor jullie.
Hebben jullie zelf nog een tip?
Stuur dan snel een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Of vul het contact formulier Hier in

                       


Houd de website & facebook in de gaten voor het programma!