Foodtrucks

Tijdens de Boeren- en Paardendag zullen er diverse foodtrucks aanwezig zijn en is er voor ieder wat wils.

Aanwezig zijn onder andere:

Smoke Masters


Smoke Masters is een kickass BBQ catering bedrijf met de focus op flinke stukken proteïne en gezonde bijgerechten.
www.smoke-masters.nl


Delflandse Vleesmeesters

De Delflandse Vleesmeesters is een club jonge boeren uit Midden Delfland die een zoektocht is gestart naar meerwaarde van de Midden-Delflandse melkkoeien. Uit deze zoektocht kwam de conclusie dat er naast de primaire rol van melk geven een grote kans ligt voor het verwaarden van het melkkoeienvlees.
www.delflandsevleesmeesters.nl


Patat & Zo - Zoe Visser 

Patat & Zo" is dé mobiele patatkraam uit het Westland en omgeving. Wij komen graag naar je toe op locatie. Wij verzorgen een onvergetelijk feest met onze exclusieve puntzakken en overheerlijke snacks.
www.zoevisser.nlIjskraam - Hoeve Bouwlust

Ons boerenijs komt naar u toe! We beschikken over twee authentieke ijs-karren waarmee we graag uw feest/evenement een extra smakelijk tintje geven.
www.hoevebouwlust.nl

 


Tosti Tent

Slappe friet, oud vet, zompige kroketten: wij zijn klaar met dit festivalvoer. Het is Tosti-tijd! In onze gepimpte caravan komen we naar uw evenement en maken daar overheerlijke tosti’s
www.tosti-tent.nl


Poffertjes - Kok Catering

Alles wat u verwacht van een heerlijke portie authentieke Hollandse poffertjes! Het enige wat u hoeft te doen is alleen nog maar te genieten van onze heerlijke poffertjes.
www.kokcateringservice.nl

 

 

Heb jij een leuke foodtruck en wil jij op onze Boeren en Paardendag staan?
Stuur dan snel een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of vul het Contact formulier in.